Welkom in het nieuwe afhaalrestaurant ’t Kaardebolleke aan de Gijzelsestraat 10 in Biezenmortel. Onze zaak is fris en heeft een grote keuken met een blauw fornuis, de kippengril en frisse witte en blauwe tegels is het centrale punt.

Wie al langer bekend is met deze omgeving, kent de kaardebol als schapenhouderij met workshops en verkoop van allerlei wolproducten, maar dat is al lang niet meer. Omdat de naamsbekendheid nog groot is, heeft Noëlle Jansen-Franke ervoor gekozen om kaardebol in haar nieuwe naam te verwerken.

Eigenaresse, Noëlle Jansen, is kok en heeft veel ervaring opgedaan in Spanje, Den Haag en daarna in veel andere restaurants in verschillende gemeenten als freelancer. Wie geen tijd of zin heeft om te koken kan bij haar terecht om de hoofdmaaltijd af te halen.

Als basis zal altijd gegrilde kip, porchetta (Italiaans gegrild buikspek) en falafel te bestellen zijn met een aantal bijgerechten zoals gegrilde groenten, aardappeltjes uit de oven, enzovoort. Maar wie alleen een gegrilde kip wil afhalen is ook welkom.

Elke dag wordt er een dagmenu aangeboden, dat per week wisselt. Hier houden wij rekening met vers bereid, heerlijk genieten.

Noelle wil zich graag richten op wat haar klanten willen en zal daarop haar assorti ment steeds aanpassen. Omdat zij het betaalbaar wil houden zijn haar hoofdgerechten vanaf 8 euro te koop.